“Ik ben een echte techneut, het uitwerken van technische problemen is mijn passie”

Mechanical engineer Harry Oussoren is werkzaam bij TCPM, waar hij een technisch project voor Hollandia services doet. Dit bedrijf werkt aan grote infrastructurele projecten, momenteel is Harry bezig met een renovatieproject aan de stalen snelwegbrug over de A12 bij Velp.

TCPM Harry Werkenbij

Werken aan grote infrastructurele projecten

“De brug moet verstevigd worden. Mijn verantwoordelijkheid is het maken van de technische tekeningen. Zodat die voldoen aan de huidige normen en zodat dat de mensen in de werkplaats de onderdelen kunnen maken”, vertelt Harry gepassioneerd: “Als ik straks over die brug rijd, dan denk ik: hier heb ik aan gewerkt. Ik ben trots op mijn werk en dat ik samen met mijn collega’s net dat stapje extra kan zetten."

Technisch inhoudelijk blijven ontwikkelen

Harry Oussoren kwam in 2005 in dienst bij TCPM. In 2008 scheidden de wegen even, vanwege een verhuizing naar het westen van het land, waar op dat moment nog geen kantoor van TCPM was. Toen in 2009 ons kantoor in Vlaardingen opende, trad Harry weer in dienst. Over zowel zijn werkplekken - afwisselend bij TCPM op kantoor, thuis en bij de opdrachtgever - als de projecten die hij doet, is hij meer dan tevreden.

Binnen TCPM kan hij als mechanical engineer verschillende projecten doen die perfect bij zijn interesses aansluiten, van kort tot langdurig, intern of bij de opdrachtgever. Daarnaast stimuleert TCPM hem om zich technisch inhoudelijk te blijven ontwikkelen. 

Harry: “Voor mij is het belangrijk dat ik word uitgedaagd in de technische projecten en het is prettig om om de zoveel tijd weer een nieuwe uitdaging te krijgen.”

“TCPM gaf mij de mogelijkheid om mijn hbo-werktuigbouwkunde af te ronden en andere technisch inhoudelijke cursussen te volgen. Dit houdt mijn vakgebied interessant.”

Meer verhalen van collega's

Voel jij je thuis in een omgeving die constant in beweging is? Ben jij overtuigd dat engineering in je DNA zit?

Het verhaal van Bart
Het verhaal van Harry
Het verhaal van Loebna
Het verhaal van Bernhard

Zoeken

Pagina resultaten
Vacature resultaten