Wat TCPM doet

TCPM biedt bedrijven complete en integrale oplossingen. Industriële projecten worden steeds complexer en tegelijkertijd spelen veiligheid, duurzaamheid en kosten een steeds belangrijkere rol. Om zaken als risico's, planning, kosten en kwaliteit goed te kunnen beheersen, is een gedegen projectstructuur en effectief projectmanagement van essentieel belang. Met onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement helpen wij industriële bedrijven aan complete en integrale oplossingen.

WIJ ZIJN ENGINEERS

Engineering draait om vooruitgang. Het realiseren van oplossingen en het verbeteren van processen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers. Zij hebben een drive om zichzelf te blijven ontwikkelen, kennis te delen en zo samen inhoudelijk te groeien.

ENGINEERING

INDUSTRIËLE VEILIGHEID

PROJECTMANAGEMENT

Onze projecten

Voel jij je thuis in een omgeving die constant in beweging is? Ben jij overtuigd dat engineering in je DNA zit? En geloof jij in de synergie van engineers en klanten? Dan ben jij misschien wel geschikt voor TCPM.

Bekijk
project

BD Kiestra: Insourcing van instrument met ruim 2000 unieke CAD-files

Het insourcen van een eerder zelf ontworpen en gebouwde machine had zoveel voeten in de aarde dat BD Kiestra, specialist op het gebied van geautomatiseerde laboratoriumsystemen, de hulp inriep van TCPM. Samen controleren ze de tekeningen van ruim duizend maakdelen en zetten die, samen met ruim 1000 inkoopdelen, om naar de BD standaard in SolidWorks. Zodat leveranciers straks precies weten wat ze moeten leveren en aan welke eisen ze moeten voldoen. Met minder afkeur en lagere kosten voor BD Kiestra.

Bekijk
project

Verpakkingsmachine voor oploskoffiezakjes

Mpac Langen ontwikkelt verpakkings- en kartonneermachines, voor klanten verspreid over de hele wereld. Voor de totstandkoming van deze slimme systemen schakelt ze al ruim 20 jaar de kennis en kunde van TCPM in. Een voorbeeld van een van de vele projecten is de machine voor het verpakken van oploskoffiezakjes, waarvoor TCPM’er Daan als projectmanager succesvol het proces begeleidde.

Bekijk
project

Mobiele duurzame stroomoplossingen

Bredenoord is dé specialist in tijdelijke en mobiele stroomoplossingen. Overal ter wereld zorgen we ervoor dat ondernemers, instellingen en overheidsorganisaties kunnen werken zoals zij dat willen. Op een schone, efficiënte en verantwoorde manier. Samen met onze klanten werken we aan passende oplossingen voor duurzame energiezekerheid.

Bekijk
project

Logistiek transportsysteem met Marel FLS

TCPM werd door de engineeringsafdeling van Marel Food Logistic Systems (Marel FLS) ingeschakeld om deel te nemen aan een project voor het opzetten van een logistiek transportsysteem voor een klant van Marel FLS in Spanje. Een industriële slagerij, waar varkenskarkassen worden verwerkt tot halffabricaten die geschikt zijn voor verdere verwerking en uiteindelijk aan supermarktketens of horeca worden uitgeleverd. De Spaanse fabriek is een grote speler op de Europese markt, die recent haar productie voor het verwerken van varkenskarkassen had opgeschaald van 400 karkassen per uur naar 650 per uur. 

Bekijk
project

Kunstgrasproductie Condor Carpets

Medio 2016 ontstond bij het bedrijf Condor Carpets de ambitie om de continuïteit van de kunstgrasproductie te verbeteren. Ze schaften machines aan voor de automatische productie en schakelden TCPM in voor het projectmanagement: de machines op de juiste plek in de fabriek installeren, met oog voor de logistiek om de werkprocessen soepel te laten verlopen.

Bekijk
project

Bostelsilo Heineken

Roman Antonowycz, projectmanager bij TCPM, voerde de afgelopen jaren diverse projecten uit voor ’s lands bekendste bierbrouwer: Heineken. Eén ervan is de vervanging van een beschadigde tank. De planning was kritisch, aangezien de werkzaamheden tijdens een korte brouwstop dienden plaats te vinden en dus tot in de puntjes moesten worden voorbereid. Roman leidde niet alleen het project in goede banen, maar wist met een andere materiaalkeuze tevens een besparing te realiseren voor deze opdrachtgever.

Veelgestelde vragen

Hoe is het om voor TCPM te werken?
Jij als medewerker staat bij TCPM centraal. Om een goede indruk te krijgen van de werksfeer bij TCPM vertellen onze medewerkers je graag meer over hun ervaring. Lees meer
Welke activiteiten organiseert TCPM?
Buiten werktijd om ontmoeten we elkaar graag voor plezier en sportiviteit. Onze enthousiaste personeelsvereniging de TC-Flyers organiseert voor ieder wat wils. Lees meer
Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?
We zijn een volwaardig werkgever en werken voornamelijk vanuit een vast dienstverband. Lees meer
Hoe verloopt een sollicitatie?
Bij interesse voor een functie ontvangen we graag jouw cv, eventueel aangevuld met een motivatiebrief. Je ontvangt van ons vervolgens een ontvangstbevestiging en we gaan met jouw sollicitatie aan de slag. Lees meer
Wat maakt TCPM ‘uniek’ als werkgever?
Door projectmatig werken biedt TCPM veel afwisseling, stabiliteit en toekomstperspectief. Daarnaast heeft TCPM veel aandacht voor jou als persoon. Lees meer
Hoe kan ik mij bij TCPM ontwikkelen?
Wij bieden je volop uitdagingen en mogelijkheden om je ambities waar te maken. Je krijgt (periodiek) verschillende interne en externe trainingen en opleidingen aangeboden. Lees meer
Waar kom ik mogelijk te werken?
We hebben vijf kantoren verspreid over Nederland (Apeldoorn, Boxmeer, Drachten, Hengelo OV, Vlaardingen). Afhankelijk van het project waaraan je werkt werk je op één van onze kantoren, op locatie bij een opdrachtgever in jouw regio of eventueel vanuit huis.
Hoeveel medewerkers heeft TCPM?
We zijn inmiddels met meer dan 200 medewerkers. Een mooi team dat elkaar ondersteunt en van elkaar leert. Mocht jij voor een bepaald probleem even niet een passende oplossing hebben, dan kun je altijd terugvallen op je mede-TCPM'ers.

Zoeken

Pagina resultaten
Vacature resultaten