“TCPM geeft een vertrouwd gevoel.”

Bart werkt sinds 2018 bij TCPM als mechanical engineer. Op dit moment is hij werkzaam aan een project voor onze opdrachtgever Standard Fasel. Als mechanical engineer is Bart verantwoordelijk voor de tekeningen van de warmtewisselaars en de heetwaterketels en de mechanische berekeningen.

Locatie-onafhankelijk werken

TCPM is een ingenieurs en adviesbureau. Wij leveren een samenhangend pakket aan diensten voor industriële opdrachtgevers op het gebied van engineering, projectmanagement en industriële veiligheid. Dit doen wij vanuit één van onze kantoren of bij de opdrachtgever. Tegenwoordig zien we steeds vaker een combinatie van werken op kantoor bij TCPM, thuis en bij de opdrachtgever.

Een vertrouwd gevoel

"TCPM geeft een vertrouwd gevoel, een persoonlijk gevoel. Je bent niet een nummertje in een groot bedrijf. En uiteindelijk heb je met het vertrouwde gevoel wel de mogelijkheid om veel ervaringen op te doen bij diverse opdrachtgevers in verschillende branches. De projecten die wij doen binnen TCPM zijn zeer divers. Zowel technisch inhoudelijk als qua doorlooptijd. Deze diversiteit en flexibiliteit biedt veel mogelijkheden voor mijn eigen ontwikkeling."

Trots op werkzaamheden

Bart houdt zich binnen zijn project bezig met de warmtewisselaars en de stoomketels. “Ik vind het een mooi stukje techniek om mee bezig te zijn. Ik heb in dit project veel kennis opgedaan en ben gaan inzien dat stoom nog steeds veel gebruikt wordt, terwijl ik op voorhand dacht dat het iets van vroeger was, van de stoomtreinen. Toch wordt stoom nog dagelijks gebruikt in heel veel industrieën. Dat ik daar met mijn ideeën/oplossingen onderdeel van mag uitmaken en dat je hoort bij welke bedrijven dat allemaal nog gebruikt wordt, ja dat maakt me trots.”

Meer stories van collega’s

het verhaal van Emile
Het verhaal van Bernhard
Het verhaal van Nick
Het verhaal van Robert

Zoeken

Pagina resultaten
Vacature resultaten