JIJ & TCPM

Werken bij TCPM betekent dat je deel uitmaakt van een unieke, vooruitstrevende organisatie. We werken samen en stimuleren elkaar om op het hoogste niveau te presteren. Het kan wat ons betreft altijd nog net iets beter, sterker, handiger of slimmer.

ONZE AANPAK

Jij staat bij ons centraal. We hechten veel waarde aan zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling en investeren daar ook actief in. We horen graag wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen en daarmee ook het optimale voor de klant te kunnen bereiken. We dagen je uit je talent door te ontwikkelen en reiken je mogelijkheden aan om je ambities waar te maken.

TCPM heeft 4 drijvers

01. Een persoonlijk verhaal

Samen met jou stellen we een persoonlijk plan op. Om duidelijk te hebben wat tot jouw interessegebied behoort, wat jouw unieke talent is, waar je ambities liggen, waarmee we je uitdagen en hoe jouw carrièrepad er bij TCPM uit kan komen te zien. We hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé, en faciliteren hierbij waar mogelijk.

02. DE STABIELE FACTOR

Met zo’n 30 jaar ervaring in de branche zijn we uitgegroeid tot stabiele factor. Veel van onze relaties kennen we al jarenlang, met hen hebben we een sterk wederzijds vertrouwen opgebouwd. Dit geldt tevens voor onze medewerkers. Vanuit een vast dienstverband bieden we je zekerheid en een stabiele basis om verder op te bouwen.

03. LIEFDE VOOR HET VAK

De gemene deler van alle TCPM’ers is de liefde voor het vak. Vanuit passie en nieuwsgierigheid gaan we, zowel zelfstandig als in teamverband, iedere uitdaging aan. We houden elkaar scherp met prikkelende vragen en vooruitstrevende oplossingen. Zo halen we samen meer uit elkaar. Het zorgt voor plezier in het werk en nog meer liefde voor het vak.

04. NET DAT BEETJE EXTRA

De drive om te blijven verbeteren zit TCPM’ers in het bloed. We nemen geen genoegen met een 6, wij gaan altijd voor de 10, sterker nog, het liefst een 10+. 'Net dat beetje extra’ doen we uiteraard voor de klant, maar mogen onze eigen medewerkers ook verwachten. Zowel op de werkvloer als tijdens de vele activiteiten van onze personeelsvereniging.

DE TCPM ONTWIKKELLADDER

TCPM ontwikkelladder

TCPM ALS WERKGEVER

Zekerheid biedt een stabiele basis; bij ons heeft 95% van de medewerkers een vast contract. TCPM biedt jou een afwisselende baan waar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voor wordt gevraagd. We heten je welkom in een inspirerende werkomgeving met ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei. Een deskundig intern netwerk ondersteunt je hierin.

Onze arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden zijn erop gericht jou te motiveren het beste uit jezelf te halen.

Hiermee word je beloond:

SOLLICITEER DIRECT

Op deze website vind je onze openstaande vacatures waarop gereageerd kan worden, maar ook open sollicitaties zijn zeker welkom. We ontvangen graag jouw cv, eventueel aangevuld met een motivatiebrief. Je krijgt van ons vervolgens een ontvangstbevestiging en we gaan met jouw sollicitatie aan de slag. In overleg met de verantwoordelijke manager beslissen we of we je uitnodigen voor een gesprek. Je krijgt altijd reactie op je sollicitatie.

JOUW EERSTE MAAND

Veelgestelde vragen
Hoe is het om voor TCPM te werken?
Jij als medewerker staat bij TCPM centraal. Om een goede indruk te krijgen van de werksfeer bij TCPM vertellen onze medewerkers je graag meer over hun ervaring. Bekijk de verhalen
Wat maakt TCPM ‘uniek’ als werkgever?
Door projectmatig werken biedt TCPM veel afwisseling, veel stabiliteit en toekomstperspectief. Daarnaast heeft TCPM veel aandacht voor jou als persoon. Bekijk de expertises

Zoeken

Pagina resultaten
Vacature resultaten