Industriële projecten worden steeds complexer, professioneel projectmanagement is hierbij van essentieel belang. De projectmanagers van TCPM sturen op vooruitgang en leiden projecten naar het beoogde resultaat. Zij zorgen met hun professionele kennis en expertise voor een gedegen structuur om zaken als risico’s, planning, kosten en kwaliteit goed te kunnen beheersen. 

Onze TCPM projectmanagers vervullen een sleutelrol bij het daadkrachtig en doelgericht leiden van een project. Naast hoogwaardig projectmanagement adviseren wij ook bij het implementeren en optimaliseren van projectmatige processen binnen een onderneming.

Projectmanagement TCPM

Landurige relaties

Met zo’n 30 jaar ervaring in de branche zijn we uitgegroeid tot stabiele factor. Veel van onze relaties kennen we al jarenlang, met hen hebben we een sterk wederzijds vertrouwen opgebouwd. Dit geldt tevens voor onze medewerkers. Vanuit een vast dienstverband bieden we je zekerheid en een stabiele basis om verder op te bouwen.

De TCPM’ers die hiervoor worden ingezet hebben een technische achtergrond, zijn opgeleid (gecertificeerd) en getraind in diverse projectmanagementmethodieken en kennisgebieden als Prince 2, PMI, IPMA, contractmanagement, risicomanagement en configuratiemanagement. Lees meer…

Zoeken

Pagina resultaten
Vacature resultaten