TCPM’ers worden ingezet voor uiteenlopende vragen op het gebied van machine-, product-, proces- en arbeidsveiligheid en HSE management. Producten, apparatuur en installaties moeten aan vele wet- en regelgevingen en richtlijnen voldoen, onze kennis en expertise op dit gebied zetten wij hier graag voor in. 

Onze veiligheidsdeskundigen worden ingezet voor uiteenlopende projecten. Naast het voldoen aan de wetgeving ligt onze focus op een pragmatische insteek en oplossing, waarbij tevens aandacht is voor de continuïteit van het productieproces. Zij zorgen ervoor dat risico’s op onveilige situaties zoveel als mogelijk worden beperkt en de continuïteit in een proces gehandhaafd blijft.

Veiligheid TCPM

Langdurige relaties

Met zo’n 30 jaar ervaring in de branche zijn we uitgegroeid tot stabiele factor. Veel van onze relaties kennen we al jarenlang, met hen hebben we een sterk wederzijds vertrouwen opgebouwd. Dit geldt tevens voor onze medewerkers. Vanuit een vast dienstverband bieden we je zekerheid en een stabiele basis om verder op te bouwen.

Voorbeelden van onderwerpen waar TCPM’ers zich mee bezig houden: RI&E, drukvaten & drukapparatuur, CE-markering en ATEX 114 en ATEX 153. Lees meer…

Zoeken

Pagina resultaten
Vacature resultaten