TCPM’ers zorgen voor complete en integrale oplossingen voor iedere industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Met hun diepgaande kennis dragen TCPM’ers actief bij aan de innovatie van processen, technieken en systemen in de huidige industrie.

Voor innovatieve OEM-ers en productiebedrijven ontwikkelen wij productiemiddelen of productiehulpmiddelen die functioneel, betrouwbaar, maakbaar, kosten effectief, veilig én duurzaam zijn.

Engineering bij TCPM

Langdurige relaties

Met zo’n 30 jaar ervaring in de branche zijn we uitgegroeid tot stabiele factor. Veel van onze relaties kennen we al jarenlang, met hen hebben we een sterk wederzijds vertrouwen opgebouwd. Dit geldt tevens voor onze medewerkers. Vanuit een vast dienstverband bieden we je zekerheid en een stabiele basis om verder op te bouwen.

Voorbeelden van branches waarin TCPM’ers werkzaam zijn: dynamische machinebouw, fijnmechanica, analyse/FEA, industriële automatisering en vision, en windenergie. Lees meer… 

Zoeken

Pagina resultaten
Vacature resultaten