Samen werken betekent bij ons ook samen groeien, zo boeken wij samen de beste resultaten. Of je nou nog studeert, aan het begin van je carrière staat of al de nodige kilometers hebt gemaakt, je bent nooit uitgeleerd. In een wereld die zich in een razend tempo ontwikkelt, blijven wij natuurlijk niet achter. We bieden je volop mogelijkheden om je vaardigheden aan te scherpen, in jouw vakgebied te groeien en te excelleren.

TCPM Academy

Met de TCPM Academy stimuleren we jouw kwaliteiten, dagen we je uit om de verdieping te zoeken en motiveren we je om te blijven groeien. Om sturing te geven aan je loopbaan bieden we verschillende programma’s aan. Hiermee richten we ons niet alleen op technische vaardigheden, maar hebben we ook aandacht voor soft skills. Zodat jij energie uit je werk haalt en lekker in je vel zit.

Lees meer over de TCPM Academy

TCPM ontwikkelladder

We kijken graag samen met jou naar waar je nu staat en waar je naartoe wilt, en wat je daarvoor nodig hebt. Hoe je groeit bij TCPM dat heb je voor een groot deel zelf in de hand, maar wij ondersteunen je daarbij graag. We bieden je mogelijkheden om je vakkennis verder uit te bouwen, maar ook om je werk-privébalans te optimaliseren. Met iedere medewerker beklimmen we vanuit een persoonlijk plan de zogenoemde TCPM Ontwikkelladder.

Ontwikkelladder TCPM

Zoeken

Pagina resultaten
Vacature resultaten