Samen werken betekent bij ons ook samen groeien, zo boeken wij samen de beste resultaten. Of je nou nog studeert, aan het begin van je carrière staat of al de nodige kilometers hebt gemaakt, je bent nooit uitgeleerd. In een wereld die in een razend tempo in ontwikkeling is, blijven wij natuurlijk niet achter. We bieden je volop mogelijkheden om je vaardigheden aan te scherpen, in jouw vakgebied te groeien en te excelleren.

Een greep uit ons cursusaanbod: Aandrijven en besturen, Rekenen voor constructeurs en Vorm- en plaatstoleranties. Daarnaast zijn er trainingen te volgen over bijvoorbeeld SMART Industry-elementen en de TRIZ-methodiek. Vanuit werkgroepen met Young en Medior engineers en competentiecentra gaan wij met interne kennisdelen dieper in op specifieke vaktechnische onderwerpen als dynamische machinebouw, fijnmechanica, industriële automatisering en windenergie. Afhankelijk van jouw wensen, competenties en benodigde kennis, bieden we je mogelijkheden om je eigen carrièrepad te bewandelen en je ambities waar te maken.

TCPM ontwikkelladder

We kijken graag samen met jou naar waar je nu staat en waar je naartoe wilt, en wat je daarvoor nodig hebt. Hoe je groeit bij TCPM dat heb je voor een groot deel zelf in de hand, maar wij ondersteunen je daarbij graag op professioneel en persoonlijk vlak. We bieden je mogelijkheden om je vakkennis verder uit te bouwen, maar ook om je werk-privébalans te optimaliseren. Met iedere medewerker beklimmen we vanuit een persoonlijk plan de zogenoemde TCPM Ontwikkelladder.

Ontwikkelladder TCPM

Zoeken

Pagina resultaten
Vacature resultaten