Binnen de filosofie van TCPM staan de medewerkers centraal. Zij doen het werk en zijn ons grootste kapitaal. We willen dat iedereen zich gewaardeerd voelt, geïnspireerd raakt en vanuit passie elkaar motiveert. We hechten veel waarde aan het persoonlijke welzijn van onze medewerkers. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit, energie krijgt van het werk dat je doet en aan vraagstukken werkt waarbij jouw talent het best tot z’n recht komt. Samen creëren we een omgeving waarin iedereen zich veilig en thuis voelt en het optimale uit zichzelf kan halen.

Stabiele factor

In een wereld vol innovaties willen wij voorop lopen en ons onderscheiden door hoogwaardige kwaliteit te leveren. We zijn trots op onze duurzame oplossingen voor de technologische en industriële wereld van morgen. We reiken onze medewerkers handvatten aan om ook zichzelf te blijven ontwikkelen. We leveren maatwerk en vormen een betrouwbare partner, niet alleen voor opdrachtgevers, maar ook voor jou als individu. We bieden graag zekerheid, 95% van onze medewerkers heeft een vast dienstverband, en vormen een stabiele factor.

Werkplekken

Een inspirerende werkplek speelt een essentiële rol in de productiviteit van onze medewerkers. We hebben vijf kantoren, verspreid over Nederland: Apeldoorn (hoofdkantoor), Boxmeer, Drachten, Hengelo OV en Vlaardingen. Al onze kantoren hebben een modern, open karakter om samenwerking te stimuleren. Afhankelijk van het vraagstuk en de opdrachtgever werk je op een kantoor van TCPM of op locatie. In overleg is thuiswerken of hybride werken mogelijk.

Personeelsvereniging TCPM

Personeelsvereniging de TC Flyers

We zitten niet alleen maar met onze neus in de techniek. Buiten werktijd om ontmoeten we elkaar graag voor plezier en sportiviteit. Onze enthousiaste personeelsvereniging de TC-Flyers organiseert voor ieder wat wils. Ben je een motorfanaat, dan voel jij je vast snel thuis bij de TCPM Motorclub, de TC Bikers, voor gezellige tourtochten door Nederland, België of Duitsland. Houd je van een sportieve uitdaging? Dan is een hardloopwedstrijd (Zevenheuvelenloop), karten, bootcampen of deelname aan een wielercriterium - uiteraard samen met je TCPM-collega’s - vast wat voor jou. En op nummer één staat de jaarlijkse TCPM-barbecue: Deze mag je echt niet missen! Andere initiatieven voor een leuke gezamenlijke activiteit zijn altijd welkom.

Personeelsbeleid

Binnen onze organisatie hebben we oog voor diversiteit en inclusiviteit. We bieden ruimte aan (zichtbare en onzichtbare) verschillen tussen mensen, zoals op het gebied van leeftijd, gender, religie, cultuur en etnische achtergronden. We heten je welkom in een open werkomgeving waar jij jezelf kunt zijn, je gezien en gehoord wordt en jouw eigen (professionele) ontwikkeling gestimuleerd wordt. De verscheidenheid aan personen en expertises versterkt onze gezamenlijke kennis.

Zoeken

Pagina resultaten
Vacature resultaten