Onze arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden zijn erop gericht jou te motiveren op hoog niveau te presteren en je te blijven ontwikkelen. TCPM biedt jou een gevarieerde, zelfstandige en verantwoordelijke baan. Dat doen we in een inspirerende werkomgeving met ruimte voor jouw persoonlijke en professionele groei.

Stabiele basis

Omdat wij weten dat zekerheid een stabiele basis biedt waarop je kunt bouwen, heeft 95% van onze medewerkers een vast contract. TCPM biedt een arbeidsvoorwaardenpakket met 24 vakantiedagen en 6,5 Adv-dagen. Er zijn regelingen voor onder andere studie en lease-auto's en een goede pensioenvoorziening met bijspaarmogelijkheden en partnerpensioen. 

De verschillende mogelijkheden lichten wij je graag toe in een persoonlijk gesprek. 

 

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden
Waar kom ik mogelijk te werken?

We hebben vijf kantoren verspreid over Nederland (Apeldoorn, Boxmeer, Drachten, Hengelo OV, Vlaardingen). Afhankelijk van het project waaraan je werkt werk je op één van onze kantoren, op locatie bij een opdrachtgever in jouw regio of eventueel vanuit huis.

Hoeveel medewerkers heeft TCPM?

We zijn inmiddels met meer dan 200 medewerkers. Een mooi team dat elkaar ondersteunt en van elkaar leert. Mocht jij voor een bepaald probleem even niet een passende oplossing hebben, dan kun je altijd terugvallen op je mede-TCPM’ers.

Aan welke projecten werken TCPM'ers?

Vanuit TCPM kan je aan uiteenlopende projecten worden gekoppeld. We bieden ondersteuning en oplossingen op het gebied van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement.

Bekijk voorbeelden van projecten

Zoeken

Pagina resultaten
Vacature resultaten